Tussen Hemel en Aarde

24 oktober 2009

Een ándere kijk op Chemotherapie bij kanker – lezing Henk Trentelman

Trentelmanlezingen

3 reacties »

  1. Mijnheer Trentelman, ik was gister bij uw lezing in Apeldoorn.
    U noemde daar het product Jus.
    Dat heb ik daarna bekeken en ik denk dat er betere producten zijn om de gevolgen van chemo te helpen opruimen. Waar ik veel mee werk en heel goeie reactie op krijg is het product “FRUITCRYSTALS”van het merk biodream. Absoluut een krachtige reiniger!!
    Succes en kracht bij uw werk en ik hoop u zeker binnenkort nog eens te ontmoeten. Bent u ook bereid om een lezing te geven in Weert.

    Groeten
    Jacq Cuypers

    Reactie door Jacq Cuypers — 9 november 2009 @ 09:06

  2. Geachte heer Cuypers,
    De redactie van Tussen Hemel en Aarde heeft Uw bericht doorgegeven aan Henk Trentelman. Zelf zullen wij ook graag gebruik maken van Uw tip. Binnenkort plaatsen wij een stukje over Jus en Fruitcrystals. Met dank voor Uw reactie, Hans Runge – redacteur

    Reactie door vredewacht — 9 november 2009 @ 09:42

  3. Antwoord Henk Trentelman: Wat je reactie betreft op het middel Jus.
    Ik ben het volkomen met je eens. Ik heb enkele jaren samen gewerkt met de eigenaar/directeur van het desbetreffende verzendhuis, door zijn middelen via inkoop “en gros” met korting te kunnen doorsturen naar de achterban van onze Stichting, doch dat bleek te veel tijd te gaan kosten (en administratie), dus moest ik dit op een gegeven moment opgeven.
    Dat ik gisteren Jus aanprees kwam, omdat ik met de desbetreffende standhouder juist ruim een half uur had zitten praten, waarbij ze mij vertelde dat dit product tevens uitstekende resultaten verkreeg bij onder meer huidzieken.

    Samenvattend:
    Je hebt volkomen gelijk. Volgens mij gaat de website Tussen Hemel en Aarde aandacht besteden aan onder meer Fruitcrystals in relatie tot de nadelige effecten van chemo.
    Mocht je, daarbij inhakend op jouw vraag daaromtrent, mijn voordracht ook voor Weert de moeite waard achten, dan ben ik gaarne bereid mij daarvoor in te zetten.

    Reactie door vredewacht — 9 november 2009 @ 18:38


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.